İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Cemil Mutlu Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimiz kitaplarını severek okudukları yazar Aytül AKAL `la gerçekleştirdikleri söyleşide kitaplar hakkında paylaşımda bulundular ve söyleşi sonrası kitaplarını imzalatarak güzel bir gün geçirdiler.

Şbt

Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından yürütülen, Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile öğrencilere yönelik olarak ulusal çapta düzenlenen "2. AFET RİSK AZALTMA Proje Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Ayşenur AYDIN "BİL-BUL-BİLİNÇLEN" adlı projesi ile ikinci olmuştur. 8 Şubat 2024 tarihinde  Ankara Türk Japon Vakfı Kültür Merkezinde yapılan törende ödülü takdim edilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen 2. Dönem açılış törenine katılıp , öğretmenlerimizle sıcak bir sohbet gerçekleştiren ,sınıflarımızda öğrencilerimizle buluşarak  bizleri onurlandıran İstanbul il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nezir ERYARSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat  GÖZÜDOK ve Şube Müdürümüz Paşali BEŞLİ 'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni dönemde tüm paydaşlarımıza başarı ve esenlikler dileriz.

Sayın Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İkinci dönemi yarın başlayacak. İkinci dönemin tüm öğrencilerimiz ve tüm velilerimiz için, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir dönem olmasını temenni ediyoruz.

İkinci Dönem Ders Programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından yürütülen, Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile öğrencilere yönelik olarak ulusal çapta düzenlenen "2. AFET RİSK AZALTMA PROJE YARIŞMASI'na kurumumuz 7/F sınıfı öğrencisi AYŞENUR AYDIN "BİL-BUL-BİLİÇLEN" adlı projesiyle katılarak yarı finale kalma hakkı kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder 20-21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan yarı finallerde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerin kendi hedeflerini belirlemek ve  gelecek için plan yapma konusunda farkındalık kazandırmak  için üst öğrenim kurumları gezisi planlanmıştır.

Öğrencilerimizi karşılayan ve okul hakkında bilgi veren Çağaloğlu Anadolu Lisesi  öğrencilerine ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

12 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dünya Engelliler Günü Oryantiring Yarışmasında;

Küçük Erkekler Takımımız İl İkincisi

Yıldız Erkekler Takımımız İl Üçüncüsü

Ferdi Sıralamada;

7E Sınıfından Berat Berbergil İl Birincisi

7G Sınıfından Atlas Nalça İl İkincisi

Olmuştur.

Tüm öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dikmen Özyalçın’ı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü olarakYıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde TÜBİTAK tarafından düzenlenen “ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ SEMPOZYUMU ve ÜÇÜNCÜ KUTUP ŞENLİĞİ” etkinliğine Cemil Mutlu Ortaokulu olarak 31 öğrenci ve iki öğretmenimizle katılım sağladık.

Öğrencilerimiz ulusal düzeyde ödüle layık görülmüş projeler hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı kapsamında, Okulumuza ismini veren ve Pandemi sürecinde kaybettiğimiz İlçemiz Okul Müdürü Cemil Mutlu’nun eşi Nevin Mutlu Hanım’ı öğrenci ve öğretmenlerimizle evinde ziyaret ederek saygılarımızı sunduk. Ardından Cemil Mutlu’nun kabrini ziyaret ederek dua ile yapmış olduğu hizmetler için minnetimizi ifade ettik.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu vatan uğrunda gözlerini kırpmadan canlarını feda etmiş tüm şehitlerimiz için okulumuzda saygı duruşunda bulunuldu ,akabinde İstiklal Marşımızı okuyarak aramızdan ayrılışının 85'nci yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü andık. Öğrenci çalışmalarının sergilenmesi ile 10 Kasımın anlam ve önemini yüreğimizde hissettik.

Kas

İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında; demokratik usullerle, Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Firdevs Zeren ÖZTÜRK mazbatasını alarak görevine başladı. Kendisini bu gün yapılacak olan İlçe Meclisi Seçimlerine emin adımlarla uğurladık. Okulumuzu en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor, kendisine okulumuz adına başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda  100. yıl coşkusu yaşandı. 29 Ekim sabahı  öğrencilerimizin hazırladığı  gösterilerle  okulumuz  bahçesi şenlik alanına dönüştü.Törenimize katılan tüm misafirlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle  100. yıla yakışır bir anma gerçekleşti. Ayrıca 29 Ekim Resim Sergimiz de  misafirlrimizden büyük ilgi gördü. Bize Cumhuriyetimizi hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor asırlarca Cumhuriyet Işığının ülkemizi aydınlatmasını  diliyoruz.

Ekm

İstanbul genelinde  düzenlenen Oryantring yarışlarında Yıldız Erkek takımımız il birincisi,Yıldız Kız Takımımız il ikincisi, Küçük Erkek takımımız il üçüncüsü olarak okulumuzu  Türkiye genelinde düzenlenecek yarışlarda temsil etmek için hak kazanmışlardır.

Tüm öğrencilerimizi  ve öğretmenlerini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz bahçesini,  öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında  ağaçlandırdı. Küçük ormanımızın Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında kök salarak gelecek yüzyıllara  ve yeni  nesillere ulaşmasını diliyoruz

May

'Okulumda Bir Çekirdek Bir Orman Projesi' kapsamında proje öğretmenlerimiz Derya YILDIRIM ve Hülya ÖZER ile bilikte değerli öğrencilerimiz 20 Nisan 2022 Çarşamba günü Atatürk Arboretumu'na gezi düzenlediler.