İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Cemil Mutlu Ortaokulu

Misyonumuz

Mission statement

Misyonumuz; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek; İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak; Böylece bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak; öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapmaktır.

Mission statement

Providing a contemporary and effective learning environment in which the latest technology is utilized and individual differences are embraced, and together with our innovative and qualified teaching staff, we aim to educate our students to be inquirer, productive, knowledgeable, and responsible individuals who adopt Atatürk's principles and strive towards attaining world peace.

Yayın: 17.03.2021 - Güncelleme: 12.08.2021 12:33 - Görüntülenme: 567

Etiketler :